Wie is Wie? Een korte kennismaking met het nieuwe bestuur.

Sinds de nieuwe start van de Gebruikersvereniging in 2017 is een actief bestuur betrokken bij de dagelijkse uitvoering, voortgang en het beheer van de vereniging. Tijdens de Algemene Leden Vergadering op 21 mei jongstleden hebben we afscheid genomen van twee van onze bestuursleden: Dirk Knegt (Abrona) en Saskia Peerenboom (’s Heeren Loo).

Nieuwe samenstelling bestuur

Op onze oproep of er kandidaten zijn die zich verkiesbaar willen stellen voor het bestuur zijn drie aanmeldingen binnen gekomen. Wij zijn er erg blij mee dat tijdens de Algemene Leden Vergadering unaniem is ingestemd met hun toetreding tot het bestuur. Via deze weg willen we jullie graag kennis laten maken met Fabian van Loon (’s Heeren Loo), Helena Neven (Abrona) en Wilfred Schouten (Argos). Samen met Pierre Hogers (AxionContinu), Jean-Pierre Halmans (Sevagram) en Robert Jan van der Marck (Amaris) vormen zij nu het voltallige bestuur.

De eerste dinsdagen van de maand komt het bestuur altijd bij elkaar. Zijn er vragen zijn die je wilt stellen of punten die je wilt inbrengen? Laat het ons gerust weten!

De nieuwe bestuursleden stellen zich voor

Fabian van Loon (’s Heeren Loo)

“Sinds november ben ik in dienst als Informatiemanager zorg en procesmanager ECD binnen ’s Heeren Loo. Verantwoordelijk voor het beheer en verdere doorontwikkeling van het ECD en aanpalende zorgapplicaties. In de afgelopen 12 jaar heb ik bij Infozorg gewerkt en hier veel kennis en ervaring opgedaan over de wereld rondom het ECD binnen de Care sector. Als bestuurslid van de GV wil ik me graag hard maken voor een gezamenlijk georganiseerd en gefocust wensen- en eisenpalet. En hiermee bewerkstelligen dat PinkRoccade Care zijn ontwikkelcapaciteit juist en optimaal kan inzetten voor ons!”

Helena Neven (Abrona)

“Graag stel ik me even voor; ik ben Helena Neven en werk als projectleider bij Abrona, een organisatie voor zorg en ondersteuning aan mensen met een beperking. Ik heb een zorgachtergrond en hou me nu vooral bezig met ICT implementaties en innovatie in de zorg. Zo heb ik ook de implementatie van mijnCaress en mijnCaress Monitor (toen nog Geniq, red.) gedaan. Ik zet me graag in voor krachtige GV omdat ik denk dat we samen, als zorgaanbieders en leverancier PinkRoccade Care , een beter resultaat boeken. Daar worden uiteindelijk onze cliënten en zorgmedewerkers beter van en daar doe ik dit graag voor.”

Wilfred Schouten (Argos Zorggroep)

“Ik ben Wilfred Schouten, Manager Facilitair Bedrijf, ICT & Vastgoed bij Argos Zorggroep. Ik werk nu 11 jaar bij Argos en sinds 2015 gebruiken wij mijn Caress van PinkRoccade Care. Ik zou graag mijn steentje bij willen dragen als bestuurslid om als vereniging sterker te worden en meer gezamenlijk op te trekken en kennis en innovaties met elkaar te delen en ontwikkelen. De samenwerking daarin tussen de leden en samen met PinkRoccade Careis daarbij cruciaal. Toewerken naar partnership in plaats van een klant leveranciers verhouding. Dit alles om bij te dragen aan “Een Leven met Kleur” voor onze cliënten en medewerkers.”