Voorwoord Wilfred Schouten – nieuwsbrief augustus ’21

Met het einde van de vakanties in zicht, sturen we jullie hierbij een nieuwsbrief van de Gebruikersverening mijnCaress.

Na een heftig Corona jaar zagen we toch deze zomer ook weer een explosieve stijging van het aantal besmettingen. Ik hoop dat veel welverdiende vakantieplannen wel doorgang hebben kunnen vinden en jullie allemaal een mooie vakantie hebben gehad.

Ondanks dat Corona ook binnen de Gebruikersvereniging veel impact heeft gehad zijn we dit jaar volop verder gegaan met de doorontwikkeling van ons ECD mijnCaress. Als Gebruikersverening hebben we daar een centrale rol in.

Zoals wellicht bekend werken we sinds vorig jaar met diverse Gebruikerspanels. Deze gebruikerspanels werken gezamenlijk met PinkRoccade Care aan de (door)ontwikkeling van mijnCaress. Voor de zomer zijn de gebruikerspanels meer gestructureerd opgezet. Rond ieder roadmap thema is nu een gebruikerspanel actief dat input geeft en meedenkt over de ontwikkeling van dat specifieke thema. Op deze manier zorgen we er samen voor dat de gebruikersvriendelijkheid van mijnCaress sterk toeneemt. Dat kunnen we echter alleen realiseren met jullie input en feedback!

In deze nieuwsbrief lees je over de gebruikerspanels die actief zijn, de rol die zij vervullen én hoe je kunt deelnemen. Vooral voor dat laatste doe ik een actieve oproep want we hebben jullie hulp nodig bij deze gebruikerspanels! Alleen samen kunnen we de doorontwikkeling van mijnCaress naar een hoger niveau tillen en de kwaliteit en gebruikersvriendelijkheid van mijnCaress verbeteren. Ik zou je dan ook willen vragen jouw kennis in te zetten zodat we samen mijnCaress tot een nog beter en gebruikersvriendelijk ECD kunnen maken. Neem deel aan een gebruikerspanel!!! Alvast dank namens alle gebruikers!!

Klik hier om je aan te melden

Wilfred Schouten

Voorzitter Gebruikersvereniging mijnCaress