Kom je ook? Kennisdeling en interoperabiliteit tijdens de GVC op 11 april

Donderdag 11 april organiseert de Gebruikersvereniging voor haar leden de eerste bijeenkomst van dit jaar specifiek gericht op functioneel- en applicatiebeheerders van mijnCaress. Deze keer zijn we te gast bij ’s Heeren Loo in Amersfoort. Via deze weg nodigen we jou van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. De bijeenkomst staat dit keer in het teken van de thema’s kennisdeling & interoperabiliteit. Maar uiteraard is er ook voldoende ruimte om je eigen vragen in te brengen en kennis te maken met andere organisaties.

 Verdiepingssessie: kennisdeling

Kennisdeling… een veel gehoord begrip, zeker binnen de Gebruikersvereniging! Maar hoe geven we dit nu eigenlijk invulling met elkaar? Over welke onderwerpen  (inrichtingsvraagstukken, implementatie, updates etc.) heb je vragen en welke mooie ontwikkelingen zou je graag met anderen willen delen? En hoe wisselen we essentiële informatie dan onderling met elkaar uit? Met andere woorden: hoe kunnen we jullie met elkaar in verbinding brengen en op welke onderwerpen zou je dit graag willen? In dezeGVC-bijeenkomst staat het onderwerp kennisdeling centraal. Graag ontdekken we samen met jullie welke vragen er leven en hoe we dit onderwerp verder vorm kunnen geven.

 Verdiepingssessie: interoperabiliteit
Het thema interoperabiliteit (of eigenlijk makkelijker gezegd gegevensuitwisseling) gaat over het op elkaar aansluiten van organisaties, processen, informatie, applicaties en infrastructuur in keten systemen. Vanuit de overheid is het tot stand brengen van gegevensuitwisseling tussen partijen onderling een belangrijk thema en ook op de roadmap van mijnCaress staat deze in de komende jaren centraal. In de komende GVC-bijeenkomst praat Giel Smidt (Programmamanager Interoperabiliteit bij PinkRoccade Care) je bij over dit onderwerp. Wat ga je merken van de ontwikkelingen op dit gebied in je eigen organisatie? Wat betekent dit voor (de positionering) van mijnCaress op korte en lange termijn? En wat speelt er al rond dit thema binnen de GV?

Stel je vraag!

Heb je een vraag? Over ontwikkelingen in nieuwe releases? De werking van specifieke functionaliteiten? Of wil je graag weten hoe andere organisaties een bepaalde vraag of probleem aanpakken? In het tweede deel van de bijeenkomst staan we stil bij jullie vragen. Dus heb je een vraag? Stel deze!

 Ben je erbij?

Heb je verdere vragen of wil je je aanmelden voor deze sessie?  Neem contact op met Inge de Laat via info@gvmijncaress.nl of (06) 248 12 129 of kijk op onze website www.gvmijncaress.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.