Hoe verkleinen we de regelimpact rond releases mijnCaress?

De ontwikkelingen aan mijnCaress versnellen de komende drie jaar in een rap tempo. Met het versnellingsprogramma dat PinkRoccade is gestart wordt er de komende tijd vol ingezet om nieuwe waardevolle functionaliteiten toe te voegen aan mijnCaress. Uiteraard met als doel om de medewerkers en eindgebruikers van mijnCaress zoveel mogelijk te ondersteunen. Maar daar gaat wel werk aan vooraf… bij blijven als organisatie óf misschien liever nog vooruit lopen, lukt niet zomaar.

Reden te meer om vanuit de Gebruikersvereniging en PinkRoccade Care gezamenlijk te kijken hoe we de regelimpact van nieuwe (major)releases op gebruikersorganisaties zoveel mogelijk kunnen verkleinen. In 2020 werkt het Team Adaptatie vanuit de Gebruikersvereniging aan ideeën en oplossingen om releases zo eenvoudig en snel mogelijk in gebruik te kunnen nemen. Maar… dat kunnen we niet alleen! Hiervoor hebben we inzicht nodig in de activiteiten die gepaard gaan met de uitrol van releases binnen de gebruikersorganisaties van mijnCaress.

Help ons mee!

Daarom het volgende…. In februari versturen we aan iedere gebruikersorganisatie een enquête zodat we meer zicht krijgen op de activiteiten, tijdsbesteding en eventuele belemmeringen rondom de uitrol van nieuwe releases. De uitkomsten uit deze enquête gebruiken wij om te bepalen op welke gebieden we het releaseproces kunnen verbeteren en vereenvoudigen. Daar hebben we wel jullie hulp bij nodig!

Via deze weg de oproep om deze enquête in te vullen. Het kost nu ongeveer 15 tot 20 minuten tijd maar… doel is dat we die straks ruimschoots gaan besparen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.