2019: Weten waar wij staan?

De eerste maanden van 2019 zitten er alweer op! Als Gebruikersvereniging hebben we ons voor dit jaar een ambitieus doel gesteld waarin we ons bezig houden met een grote diversiteit aan onderwerpen. “Binden en verbinden” is wat ons betreft hierin hét centrale thema. Als Gebruikersvereniging willen we een platform bieden om met elkaar onze kennis te delen én te leren van elkaars uitdagingen en oplossingen. Dit doen we concreet door (in teams) gezamenlijk aan de slag te gaan met onderwerpen als interoperabiliteit, gebruiksvriendelijkheid, learning en strategie.

Dinsdag 21 mei organiseren we een Algemene Leden Vergadering bij Zorghotel Domstate in Utrecht. Tijdens deze ALV praten we je bij op verschillende onderwerpen. Zo staan we stil bij het thema interoperabiliteit, de ontwikkelingen op het gebied van testkwaliteit en delen we met jullie het Plan van Aanpak dat is opgesteld vanuit de audit met Omnext rondom software kwaliteit.

Ook vertellen RSZK en Sevagram over een aantal mooie ontwikkelingen die zij inzetten op het gebied van Management informatie & Artificial Intelligence. Een goed gevuld programma dus! We hopen dat je er bij bent. Heb je de uitnodiging niet ontvangen maar wil je er wel graag bij zijn? Neem dan contact op met Inge de Laat via (06) 248 12 129 of via info@gvmijncaress.nl.

Algemene Leden Vergadering

Dinsdag 21 mei, 14.00 – 17.00

Zorghotel Domstate, Utrecht

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.